31.01.2017. Projektni tim u sastavu: ravnateljica Vlatka Mihelić, psihologinja Petra Grabić, Zvijezdana Ivić Bujas, Tea Matešić, Luka Kičinbači, Darija Talić i Ivana Carević održao je roditeljski sastanak za roditelje darovitih učenika.

Teme su bile:

  1. Upoznavanje s Erasmus + projektom za darovite učenike „Gotov(a) sam! A što sad?“
  2. Organizacija radionica za darovite učenike u 2. polugodištu šk.god.2016./2017.

07.01.2017. Projekt za darovite učenike „Gotov(a) sam! A što sad?“ predstavljen je učenicima te su raspoređeni po grupama.

Članovi tima: Daria Talić, Zvijezdana Ivić Bujas, Luka Kičinbači i Tea Matešić su predstavili svoje radionice te se posebno osvrnuli na sadržaj, ciljeve, zadatke te specifične potrebe učenika koje će biti ključne u dinamici provođenja pojedinih radionica (jednom tjedno u trajanju od 45 minuta ili jednom u dva tjedna u trajanju od 90 minuta).

  1. radionica: Otkrij svoje skrivene talente! – voditeljica Zvijezdana Ivić Bujas
  2. radionica: Kvizologija – Luka Kičinbači
  3. radionica: Sve je igra! – voditeljica Tea Matešić
  4. radionica: Čarolija pisanja – voditeljica Daria Talić
  5. radionica: Knjiški istraživači – voditeljica Daria Talić

Suradnja s roditeljima

6.4.2017. održan je Okrugli stol za roditelje čija su djeca sudjelovala na radionici Knjiški istraživači, a 10.4.2017. za roditelje čija su djeca sudjelovala na radionici Čarolija pisanja. Kroz kratku prezentaciju roditelji su bili upoznati sa sadržajem i ciljevima rada na radionicama, a nakon toga su sudjelovali u razgovoru.

26.4.2017. održan je Okrugli stol za roditelje čija su djeca sudjelovala na radionici ‘Identify the Hidden Talent in Your Classroom’. Kroz kratku prezentaciju roditelji su bili upoznati sa sadržajem i ciljevima rada na radionicama, a nakon toga su sudjelovali u razgovoru.

25.5.2017. održana je završna izložba Knjiški istraživači i Čarolija pisanja za učenike i roditelje. Sudionici su mogli razgledati pisane radove nastale na radionicama. Roditelji su dobili uvid u individualni rad i napredak svog djeteta.

31.5.2017. održana je završna evaluacija radionice ‘Identify the Hidden Talent in Your Classroom’ za učenike i roditelje. Sudionici su mogli razgledati pisane radove nastale na radionicama. Roditelji su dobili uvid u individualni rad i napredak svog djeteta.

7.6.2017. održan je okrugli stol za roditelje i učenike koji su sudjelovali na radionicama Kvizologije, gdje je uz kraću prezentaciju cjelokupnog programa radionice, obavljena i završna evaluacija radionice. Roditelji su mogli pogledati i riješiti neke od kvizova nastalih na radionicama te su na taj način dobili uvid u individualni rad i napredak svog djeteta.

Izlet na Plitvice

U svibnju (17.5.2017.) smo organizirali nagradni izlet za učenike na Plitvička jezera koji je uključivao zajedničko druženje, plovidbu brodom, istraživanje biljnog i životinjskog svijeta Plitvičkih jezera, prezentacije učenika i kviz znanja.