Raspored video nastave za tjedan od 15.6. do 19.6.2020.


RAZREDNA NASTAVA (od 1. do 4. razreda)

Dragi roditelji!

Od danas počinje naša nastava na daljinu. Molimo Vas da djeca prate program na HRT 3 prema rasporedu za naš razred. Prema onome što smo vidjeli jutros na programu za 1.razred prikazani nastavni sadržaji zasigurno neće uvijek pratiti nastavno gradivo koje mi trenutno obrađujemo, zato smo se dogovorili da uz program koji se emitira svaki učitelj će za svoj razred izrađivati dodatne materijale.

Svakoga dana do 20.00 sati poslat ćemo Vam što će djeca raditi sljedeći radni dan, materijale ili upute za samostalan rad s udžbeničkim kompletom. Neke od materijala tražit ćemo Vas da nam sljedeći dan do 20.00 sati pošaljete slikane na naš mail U KOJI ĆETE U CC staviti i učitelja iz produženog boravka kako bi nam provjera istog bila olakšana. Molimo Vas da TRAŽENE MATERIJALE OBAVEZNO POŠALJETE budući će nam to biti elementi za opisno praćenje učenika.

Trudit ćemo se svakodnevno raditi prema postojećem raspored, no izmjene rasporeda su uvijek moguće.

PREDMETNA NASTAVA (od 5. do 8. razreda)

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da smo odlučili u nastavi na daljinu pratiti uobičajeni raspored sati naše škole (ovaj tjedan raspored je prema B smjeni, 6. i 8. razredi prije podne, 5. i 7. poslije podne). Učenici ne moraju pratiti virtualne učionice u realnom vremenu, već mogu odrađivati zadatke tijekom dana, a rokove za predaju zadataka određivati će svaki profesor za svoj predmet. Radit ćemo kombinirano, što znači da će se djelomično materijali pratiti na SPTV-u, a profesori će uz to redovito davati materijale u svojim virtualnim učionicama. Svaki profesor dat će upute za svoj predmet. Ponedjeljak i utorak su dani kad testiramo sustav, a od srijede, 18.3. krećemo prema rasporedu redovito.

Molimo vas da pratite sudjelovanje svoje djece u virtualnim učionicama. Na mrežnim stranicama škole bit će objavljena pravila ponašanja na internetu koja su u skladu s Kućnim redom škole.

Sve ostale informacije bit će na mrežnim stranicama škole.

POSEBNI RAZREDNI ODJEL

Dragi roditelji!

Od danas počinje naša nastava na daljinu. Nastava će se održavati prema predviđenom planu i programu rada. 

Svakoga dana do 18.00 sati dobit ćete materijale i upute što će djeca raditi sljedeći dan.  Isto tako, za razrednu nastavu materijale i upute za predmete u redovnom programu dobit ćete na mail od učiteljica.

Učenike predmete nastave, nakon što se priključe sa svojim Carnet adresama u sustav Office 365, razrednice će uključiti u virtualnu učionicu.

Neke od materijala tražit ćemo Vas da pošaljete povratno sljedeći dan do 18:00 sati. 

Trudit ćemo se svakodnevno raditi prema postojećem raspored, no izmjene rasporeda su uvijek moguće.


Gledajte HRT 3 uživo

Gledajte Sportsku TV uživo

Radni materijali od 1. do 4. razreda

Video lekcije od 5. do 8. razreda

Raspored nastave na daljinu

Upute za korištenje sustava Office365

Microsoft Teams – priručnik za učenike

Microsoft Teams – priručnik za učitelje

Virtualne učionice OŠ Tina Ujevića za predmetnu nastavu

Virtualna knjižnica OŠ Tina Ujevića

Digitalni sadržaji za učenje

Korisni materijali za nastavu na daljinu

Česta pitanja i odgovori

Pravila ponašanja na internetu

Provjera @skole.hr korisničkih računa


Prema smjernicama pristiglim iz MZO-a, vezano uz organizaciju nastave na daljinu objavljujemo osnovne upute za pripremu:

PREDMETNA NASTAVA:

1. Svi učenici od 5. do 8. razreda svoje AAI@EduHr korisničke račune kojima se trenutno služe za pristup e-Dnevniku koristit će i za pristup virtualnim učionicama.

Ukoliko učenik nema svoje korisničke podatke potrebno je da se roditelj javi na e-mail: pedagog@os-tujevica-zg.skole.hr

2. Za kreiranje virtualnih razreda, za provedbu nastave na daljinu, učenici su dužni do nedjelje 15.3.2020. pristupiti usluzi office365 sa svojim AAI@Edu.hr korisničkim računom. Pri prvoj prijavi potrebno je prihvatiti uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. Potom će im se otvoriti aplikacije sustava za nastavu na daljinu.

3. Prijava na Office365 portal moguća je putem sljedeće poveznice: https://office365.skole.hr/

Korisnici koji su prethodno aktivirali svoje račune putem stranice Office365 mogu se logirati direktno putem stranice portal.office.com.

U gornjem desnom kutu potrebno je odabrati “Prijava”, potom “AAI@EduHr” prijava te upisati korisničko ime i lozinku. Nakon prijave na navedeni portal, potrebno je potvrditi uvjete korištenja te odabrati opciju “Odvedi me na Office365”. Tada će u popisu aplikacija biti vidljive sve aplikacije za učenje na daljinu.

4. Virtualne učionice biti će formirane u aplikaciji Teams, u koju će učenici moći pristupiti nakon što ih razrednici dodaju u učionicu.

RAZREDNA NASTAVA:

U razrednoj nastavi razrednici će povezati roditelje u virtualnu grupu jednim od komunikacijskih kanala o čemu će roditelji biti pravovremeno informirani.

Sve daljnje upute u vezi nastave na daljinu objavljivat ćemo na web stranici škole.