Evo, prošao je novi petak u sklopu projekta „Ah, kad će taj petak“.

Ovoga petka sva djeca koja vole pokuse, koja vole „kemijati“ sa različitim sastojcima, koja vole spajati raznovrsne preparate i izumijevati nove – mogla su pokazati svoje umijeće.

Imali smo tako veliki broj pokusa pod nazivom: vulkani, lava, eksplozivne boje, plutajuće svijeće, plutajuća jaja, ljigavci, raspršene boje, punjeni baloni, blistajući baloni, šarene pjene, i mnogo drugih sličnih…

Vidjeli smo kako nastaje nenutonijska smjesa, kako olovke probadaju vrećicu sa vodom, a voda ne iscuri, kako se mijese ljigavci u više posuda, kako se mijenjaju boje u različitim otopinama, kako se može pisati nevidljivom tintom i još mnogo, mnogo toga što je pobudilo interes kod djece.  

Zahvaljujemo svima koji su si dali truda i svojom prezentacijom zakemijali ovaj skup…

Ponovio se opet jedan zanimljiv petak!

Evo, prošao je još jedan novi petak u sklopu projekta „Kad će taj petak?“ u kojemu su djeca svih razreda u produženom boravku mogli pokazati svoj talent u pjevanju.

Do 25.1.2019. nastao je podugačak popis svih onih koji su željeli pokazati svoje glasovne mogućnosti u pjevanju. Djeca su se prijavljivala kao solo izvođači ili su nastupali u duetu.

Na sam dan „Talent showa“ vladalo je veliko uzbuđenje po svim razredima. Nastala je pozitivna atmosfera u kojoj su uživali i izvođači kao i sama publika.

U tijeku „Talent showa“ svatko je imao svog favorita i navijačka atmosfera je zagrijala dvoranu.

Nakon proglašenja pobjednika i dodjele diploma osjećaji su bili pomiješani od euforije i sreće, do tuge i razočarenja… Ipak, najvažnije je bilo sudjelovati i dobro se zabaviti.

U petak, 30.11.2018. godine, učitelji i učenici svih produženih boravaka održali su treću aktivnost u sklopu projekta „Kad će taj petak?!“. Ovog puta smo kroz cijeli mjesec studeni izrađivali božićne ukrase za naš božićni sajam. Na dan projekta učenici su išli u sve razrede kako bi naučili izrađivati i druge ukrase. U svim razredima su ih dočekali materijali i učenici mentori koji su im objašnjavali i pomagali u izradi božićnih ukrasa. Bilo nam je vrlo zabavno, a što smo sve izradili pogledajte u našoj galeriji fotografija i posjetite nas na božićnom sajmu 14.12.2018. godine. Veselimo se sljedećoj aktivnosti u sklopu našeg projekta.

U petak, 26.10.2018. godine, učitelji i učenici svih produženih boravaka održali su drugu aktivnost u sklopu projekta „Kad će taj petak?!“. Ovog smo se puta zabavili s rebusima, matematičkim zagonetkama, mozgalicama, križaljkama i sl. Svi su se učenici zabavili i upregnuli svoje moždane vijuge. Veselimo se sljedećoj aktivnosti u sklopu projekta.