Dobrodošli na web stranice Osnovne škole Tina Ujevića iz Zagreba.

Prometna učilica
U nedjelju 1. listopada 2017. počelo je državno natjecanje učenika osnovnih škola iz Republike Hrvatske u poznavanju prometnih propisa. Natjecanje traje do 30. studenoga 2017. do 12:00 sati, a najuspješniji učenici, razredi i škole osvojit će vrijedne nagrade. Sve detalje o pravilima natjecanja možete vidjeti na stranicama Prometne učilice.
Školski garderobni ormarići
Poštovani učenici i roditelji/skrbnici, od ponedjeljka, 2. listopada 2017. godine školski garderobni ormarići pušteni su u upotrebu. Iako je prvobitno bilo zamišljeno da se ormarići čiste svakoga petka, zbog molbi i upita roditelja odlučeno je da, do daljnjega, učenici u garderobnim ormarićima mogu ostavljati svoje stvari i preko vikenda. Želimo vam ugodno korištenje školskih garderobnih ormarića.
Otkazana terenska nastava
Poštovani učenici i roditelji/skrbnici, zbog nedovoljnog broja prijavljenih učenika, otkazuje se planirana terenska nastava za učenike od 5. do 8. razreda: “Putevima velikih skladatelja”.
Nastava ruskog jezika
Poštovani učenici i roditelji/skrbnici, besplatna nastava ruskog jezika za učenike škole, započela je od 29. rujna 2017. godine, svakoga petka od 18 do 19 sati.
Raspored sportskih aktivnosti u školskoj godini 2017./2018.
Popis udžbenika za školsku godinu 2017./2018.
Besplatni udžbenici
Sukladno Programu javnih potreba u osnovnom odgoju i obrazovanju za 2017. (Službeni glasnik 24/16) i Programu javnih potreba u srednjem odgoju i obrazovanju za 2017. (Službeni glasnik 24/16) Grad Zagreb će i za školsku godinu 2017./2018. osigurati besplatne udžbenike za učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba, kao i za učenike osnovnih i srednjih škola izvan Grada Zagreba koji imaju prebivalište u Gradu Zagrebu.